Heleen Koele - sopraan
Gerben van der Werf- alt
Fotocredits: Manon van der Zwaal
Leon van Liere - tenor
Joris van Baar - bas

Arise Kampen 
50 jaar zang en verbinding

In 1974 startte een groep gepassioneerde zangers aan een muzikale reis die uiteindelijk uitgroeide tot het mooie koor dat we vandaag de dag kennen als Arise Kampen.


Gedurende de afgelopen vijf decennia hebben we onder de bezielende leiding gestaan van Wolfried Kaper en vanaf augustus 2021 zingen we onder de vaardige leiding van Sander van den Houten. Samen hebben zij ons koor gevormd en gestuurd. We zijn dankbaar voor de muzikale reis die we onder hun begeleiding hebben mogen maken met de pianobegeleiding van Jos Mulder.


Dit jaar viert Arise met trots het 50-jarig jubileum meerdere keren met onder meer een reunie voor oud-leden op zaterdag 7 september 2024 vanaf 13.00 uur in de NGK in Kampen. 
Opgeven kan via emailadres:
arise50jaar@gmail.com ovv deelname reünie Arise


Op onze jubileumavond op 16 november 2024 nodigen we je  uit om met ons deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring: de uitvoering van de Hohe Messe (Messe in H Moll) van J.S. Bach.

Arise voert dit meesterwerk uit in De Buitenkerk in Kampen met medewerking van:

Heleen Koele - sopraan
Gerben van der Werf - alt
Leon van Liere - tenor
Joris van Baar - bas
Nationaal Symfonisch Kamerorkest, NASKA

 

Dit alles onder leiding van dirigent Sander van den Houten.

 


Bij Arise Kampen gaat het niet alleen om zingen; het gaat om het delen van emoties, het creëren van herinneringen en het verbinden met elkaar en met ons publiek. We zijn dankbaar voor de steun die we in de afgelopen 50 jaar hebben ontvangen en kijken ernaar uit om samen met u de komende jaren te vullen met muzikale pracht.

Ontdek meer over onze geschiedenis, onze passie en de aanstaande jubileumvoorstelling hier op onze website. Samen maken we van dit jubileumjaar een symfonie van vreugde en harmonie.

We verwelkomen je graag bij Arise Kampen, waar muziek leeft en harten raakt.

Welkom bij Arise Kampen

Dirigent Sander van den Houten
Dirigent Sander van den Houten
Repetitor Jos Mulder
Repetitor Jos Mulder
Leuke mensen
Leuke mensen
Fijne reizen
Fijne reizen
Prachtige plekken
Prachtige plekken
Waardevolle momenten
Waardevolle momenten
Indrukwekkende concerten
Indrukwekkende concerten
Heel mooie solisten..
Heel mooie solisten..
..uit binnen- en buitenland
..uit binnen- en buitenland
Genieten, al bijna 50 jaar.
Genieten, al bijna 50 jaar.

Nieuwe leden.


We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze concerten.

Ben je een ervaren (koor)zanger tot ongeveer 55 jaar en wil je genieten van muziek, Arise Kampen biedt een warme en gastvrije omgeving waarin iedereen zijn passie voor voornamelijk klassieke muziek kan delen.


Ons koor streeft ernaar om door middel van muziek een gevoel van saamhorigheid en verbondenheid te creëren, en we hopen dat jij je bij ons zult aansluiten om dit te ervaren.


Klaar om ons te vergezellen op een muzikale reis vol verrassingen en betoverende klanken? Aarzel niet en word lid van Arise Kampen voor een buitengewone ervaring vol passie en harmonie rondom mooie muziek. Samen maken we van elke noot een onvergetelijke herinnering.


Voor informatie kun je ons ook alvast mailen naar info@arisekampen.nl. Om een indruk te krijgen van ons koor kun je ook kijken op onze socials! Helaas voor jou, maar voor de Hohe Messe hebben we nu een mooie verdeling. Het gaat ook niet meer lukken om daar nog nieuwe mensen aan toe te voegen. Maar na november ben je van harte welkom. 

 

U vindt ons ook op social media: